Klantenservice Mijn Account Zakelijk
Home  // Over Ons   

Over Ons

Gadgets & Trends is inmiddels niet meer weg te denken van het internet. Begonnen in 1998 met een simpele Startpagina en uitgegroeid tot een (internet) onderneming met honderden vaste afnemers in Nederland, Belgie en Duitsland en duizenden nieuwe klanten per jaar, zowel bedrijf als particulier.

Met meer dan 31 eigen online winkels en meer dan 100 klanten die gebruik maken van de door ons in eigen huis gemaakte structuur voor zowel ecommerce en hosting maar tevens opslag en distributie behoren wij tot één van de grootste en snelst groeiende binnen onze sector.

Onze producten en diensten

Opslag en Distributie van eigen producten zoals TileVision de Badkamertelevisie en Playseat (Feel the evolution), distributie voor derden zoals EIS inbouwradio's en NU (Electronica Gadgets) en The Groove Garden voor Verlichte Bloempotten.

A tot Z ECommerce Internet Marketing en Webcontent managment voor kleine en grote klanten.
Wel of niet in combinatie met opslag en distributie. Ook inkopen, logistiek en aftersales behoren tot de mogelijkheden.

Website ontwikkeling en Hosting voor zowel al onze eigen websites alsmede voor onze klanten.

Stage plaatsen

Gadgets & Trends heeft regelmatig stageplaatsen voor studenten algemene economie , ICT, logistiek en leerlingen van de grafische school.

Stuur je CV, je leerdoelen en natuurlijk wat informatie over jezelf naar info@gadgetsentrends.nl

Goede doelen en ondersteuning

Gadgets & Trends steunt diverse sportclubs. Om het sporten betaalbaar te houden worden bij steeds meer sporten sponsoren gevraagd. Voor het betalen van de sportkleding, de maaltijden of voor een financiële ondersteuning door bijvoorbeeld baansponsoring.

Inmiddels steunen wij al enkele jaren de TENNIS en de SQUASHSPORT in Almere en omgeving.